torsdag den 12. juni 2014

LG G2 opdateret - nu med KnockCode.

For godt og vel en uge siden modtog jeg en over-the-air opdatering til min LG G2. Opdateringen indeholdte primært tre mærkbare forbedringer til G2.

Forbedret battertitid
Forbedret kamera respons
KnockCode

Siden G2 blev opdateret til Android 4,4 KitKat har flere brugere, inklusiv undertegnede, oplevet en forringet batteritid. Dette har opdateringen rettet op på, så batteritiden igen er fremragende.
Derudover blev kameraet langsommere til at fokusere, og dermed tage billeder, efter opdateringen til KitKat. Efter den seneste opdatering af G2 er kameraet mærkbart forbedret, hvad angår lukkehastigheden for kameraet. Kameraet tager nu billeder hurtigere end nogensinde.

Sidst men ikke mindst indeholdt opdateringen LG's nye KnockCode feature, hvor man ved at "banke" en bestemt sekvens på skærmen kan låse telefonen op. - KnockCode erstatter dermed både knock knock og adgangskode, så man ved at trykke en bestemt sekvens kommer direkte ind i telefonen.

KnockCode koden består af en sekvens på mellem 2 og 8 tryk på skærmen. Man har fire kvarte områder, hvori man kan trykke koden, og dermed sammensætte sin egen kode. Dermed er der altså over 80.000 kombinationsmuligheder med KnockCode.




Efter man har indstillet sin KnockCode kan man trykke sin kode og gå direkte til telefonen. Hvis man i stedet vælger at trykke på power knappen på bagsiden, skal man stadigt trykke sin knockcode, for at tilgå telefonen:

KnockCode fungerer upåklageligt. Jeg skulle dog lige teste et par forskellige knock codes, inden jeg fandt en der passede mig.

Desuden er det værd at være opmærksom på at det er underordnet hvor på skærmen man begynder at trykke sin knock code. Således kan du godt bruge det øverste af skærmen istedet for den nederste, når skærmen er slukket. Bruger man tilgengæld tænd/sluk knappen bagpå telefonen, skal man indtaste knock koden i det markerede felt, man kan se på screen-shot'et ovenfor.

Ingen kommentarer: